DeskTopBinder Lite utökningar

Följ utökningsproceduren i DeskTopBinder Lite för direkt utskrivning av PDF-filer.

1Peka i menyn [Start] på [Alla program], [DeskTopBinder] och klicka sedan på [Guiden utökade funktioner].

Dialogrutan [Guiden utökade funktioner] visas.

2Klicka på [Start] och sedan upprepat på [Nästa>] tills dialogrutan [Utskriftsfunktion2] visas.

3Klicka i på [Lägg till…] i dialogrutan [Utskriftsfunktion2].

Dialogrutan [Egenskaper, PDF direktutskrift] visas.

4Markera drivrutinen för den här maskinen och klicka på [OK].

Dialogrutan [Egenskaper, PDF direktutskrift] visas.

5Klicka upprepat på [Nästa>] tills [Slutför] visas.

6Klicka på [Slutför].