Installera DeskTopBinder Lite

Följ anvisningarna nedan för att installera DeskTopBinder Lite.

1Stäng alla program som är igång.

2Sätt i cd-skivan "Scanner Driver and Utilities" i cd-enheten.

Installationsprogrammet startar.

Det kan hända att automatisk installation inte fungerar med vissa inställningar i operativsystemet. Starta i så fall "Setup.exe" som finns i cd-skivans rotkatalog.

3Klicka på [DeskTopBinder Lite].

Dialogrutan [DeskTopBinder Lite] visas.

4Klicka på [DeskTopBinder Lite] och sedan på [OK].

5Följ anvisningarna på skärmen för att installera DeskTopBinder Lite.

Starta vid behov om datorn efter att ha installerat DeskTopBinder Lite. Sedan kan du fortsätta med konfigurationen.