Handbok för skrivare

Läs detta först
Förbereda enheten

Detta avsnitt beskriver hur du ansluter maskinen till datorn och installerar skrivardrivrutinen.

Göra inställningar för skrivardrivrutinen

Detta avsnitt beskriver skrivarens egenskaper och hur du ändrar skrivarens inställningar.

Andra utskriftsfunktioner

Detta avsnitt beskriver de olika utskriftsfunktionerna, inklusive Provutskrift, Säker utskrift, Utskriftskö, Lagrad utskrift och PDF-direktutskrift.

Spara och skriva ut med dokumentservern

Detta avsnitt beskriver hur du använder Dokumentserverfunktionen.

Bilaga

Detta avsnitt ger en lista över skrivarens specifikationer och de funktioner som finns tillgängliga på skärmen Skrivarinställningar.