Hoppa över rubrik

Skriva ut en PDF-fil direkt

Du kan sända pdf-filer direkt till maskinen för utskrift, utan att först öppna ett PDF-program.

Viktigt

• Denna funktion är endast tillgänglig om en PostScript 3-enhet är installerad (tillval).

• Denna funktion är endast tillgänglig för äkta Adobe pdf-filer.

• PDF-filer i version 1.3, 1.4, 1.5 och 1.6 kan skrivas ut.

• PDF-filer som har skapats i PDF version 1.5 med Crypt Filter-funktioner eller mer än åtta DeviceN Color Space-komponenter kan inte skrivas ut.

• PDF-filer som har skapats i PDF version 1.6 med funktioner för vattenstämpel, extensiva tillvalskomponenter eller vars sidoformat överskrider 5,08 m kan inte skrivas ut.

• Filer i PDF version 1.7 (Acrobat 8.0) skapade utan några funktioner som endast finns i PDF version 1.7 kan skrivas ut.

• Vissa typer av högkomprimerade PDF-filer kan kanske inte skrivas ut.

Obs

• Pappersformatfel kan uppstå när du skriver ut på anpassat pappersformat.