Function Palette

Funktionspaletten omfattar knappar för funktioner som redan har konfigurerats via utökning av DeskTopBinder Lite. Med dessa knappar kan du skriva ut Windows-filer, förgranska utskrifter, omvandla bilder och registrera skannrar för dokument utan att behöva öppna DeskTopBinder Lite. Du kan även använda dessa funktioner genom att helt enkelt släpa en målfil till knappen som motsvarar önskad funktion och släppa den där.

1Peka i menyn [Start] på [Alla program], [DeskTopBinder] och klicka sedan på [Function Palette].

En ikon för Function Palette läggs till i aktivitetsfältet som visas längst ner till höger på skärmen.

2Högerbindestreckklicka på den nya ikonen som har tillfogats i aktivitetsfältet, klicka sedan på [Egenskaper].

Dialogrutan [Egenskaper] visas.

3Klicka på fliken [Innehåll], markera rutan [PDF direktutskrift] i mitten och klicka sedan på [OK].

Skärmen [Egenskaper] stängs och ikonen [PDF direktutskrift] läggs till på paletten.