Använda maskinen som nätverksskrivare

Maskinen kan användas som Windows-nätverksskrivare, NetWare-skrivarserver eller NetWare-fjärrskrivare.

Illustration av hur nätverket används

Obs

• Det går inte att använda NetWare-servrar i en IPv6-miljö.

• Läs beskrivningen av hur du installerar drivrutiner för respektive nätverksskrivare.

• Se "Använd som Windows nätverksskrivare" för närmare information om Windows nätverksskrivare.

• Se "Använd som NetWare skrivarserver/fjärrskrivare" för närmare information om NetWare skrivarserver och fjärrskrivare.