Lokal anslutning

Lokala anslutningar kan upprättas via parallell-, USB- och Bluetooth-anslutning.

Tillgängliga anslutningsmetoder avgörs av vilken version av Windows operativsystem som används.

Windows 95/98:

• Parallellanslutningar

Windows 98 SE:

• Parallellanslutningar

• Bluetooth-anslutningar

Windows Me/2000/XP/Vista:

• USB-anslutningar

• Parallellanslutningar

• Bluetooth-anslutningar

Windows Server 2003/2003 R2:

• USB-anslutningar

• Parallellanslutningar

• Bluetooth-anslutningar

Windows NT 4.0:

• Parallellanslutningar

Obs

• Se förklaringen av hur skrivarens drivrutin installeras för varje anslutningsmetod.

• Se Handbok för nätverk för närmare information om Bluetooth-anslutningar.

• Se "Installera skrivarens drivrutin med USB" för närmare information om USB-anslutningar.

• Se "Utskrift med parallell anslutning" för mer information om parallella anslutningar.