Kontrollera felloggen

Om filer inte kunde lagras på grund av utskriftsfel ska du identifiera orsaken till felen genom att kontrollera felloggen i kontrollpanelen.

Viktigt

• De senaste 50 felen sparas i felloggen. Om ett fel tillkommer när det redan finns 50 fel registrerade raderas det äldsta felet, utom i det fall det äldsta felet tillhör något av följande utskriftsjobb. Felet sparas separat tills antalet fel av denna typ uppgår till 30. Du kan kontrollera dessa utskriftsjobb i information i felloggen.

• Provutskrift

• Säker utskrift

• Utskriftskö

• Lagrad utskrift

• Felloggen raderas när du slår av huvudströmbrytaren.

1Tryck på tangenten [Skrivare].

En Skrivarskärm visas.

2Tryck på [Fellogg].

Bild av användarpanelskärm

En fellogg visas.

Vissa fel visas eventuellt inte beroende på säkerhetsinställningarna.

3Tryck på önskad jobblista.

Du kan välja en jobblista från [Komplett lista], [Jobblista, säker utskr.], [Jobblista, provutskrift], [Jobblista, utskriftskö] eller [Jobblista, lagrade jobb].

4Välj den fil du vill kontrollera och tryck sedan på [Detaljer].

En detaljerad fellogg visas.

Tryck på [bildFöreg.] eller [bildNästa] för att bläddra genom felfilerna.

Obs

• Tryck på[Avsluta] när du har avläst loggen.

• Tryck på [Tillbaka till listan] för att återvända till felloggens lista.

• Du kan skriva ut filer som visas i felloggen genom att skicka dem igen när de lagrade filerna har skrivits ut eller tagits bort.

• [Fellogg] finns inte tillgänglig i det förenklade visningsläget. För att avläsa felloggen måste du först växla till vanligt visningsläge genom att trycka på [Förenklad display].