Ta bort Provutskriftsfiler

Om du inte är nöjd med Provutskriften kan du ta bort Provutskriften, ändra den och skriva ut den på nytt, tills inställningarna passar.

1Tryck på [Skrivare] för att öppna Skrivarskärmen.

2Tryck på [Utskriftsjobb].

En lista visas med de utskriftsfiler som finns lagrade i maskinen.

3Tryck på [Jobblista, provutskrift].

En lista visas med de Provutskrifter som finns lagrade i maskinen.

Vissa utskriftsjobb visas eventuellt inte, beroende på säkerhetsinställningarna.

4Välj den fil du vill ta bort och tryck på [Ta bort].

Ett bekräftelsefönster visas för borttagningen.

5Tryck på [Ja] för att ta bort filen.

Vald fil raderas.

Obs

• Om du inte vill ta bort filen trycker du på [Nej].

• Om du markerar flera filer visar bekräftelsefönstret det totala antalet filer som ska raderas.