Provutskrift

Med denna funktion kan du skriva ut endast det första exemplaret av ett jobb med flera kopior. När du har kontrollerat resultatet kan de följande exemplaren skrivas ut eller avbrytas från maskinens kontrollpanel. Detta kan reducera misslyckade utskrifter till följd av fel i innehåll eller utseende.

Viktigt

• En Provutskrift kan inte sparas om:

• maskinen totalt kan rymma över 100 filer för Provutskrift, Säker utskrift, Utskriftskö och Lagrad utskrift. (Det maximala antalet varierar beroende på filernas storlek.)

• filen innehåller mer än 2 000 sidor.

• maskinens skickade och lagrade filer omfattar totalt över 15 000 svartvita sidor. (Antalet varierar beroende på filernas storlek.)

• maskinens skickade och lagrade filer omfattar totalt över 5 000 färgsidor. (Antalet varierar beroende på filernas storlek.)

Obs

• Om en fil för provutskrift inte har lagrats ordentligt bör du kontrollera felloggen på kontrollpanelen.

• Lagrade dokument finns kvar i maskinen även sedan den har stängts av. Först utförs dock inställningarna [Ta bort tillf. utskr.jobb automatiskt] eller [Ta bort lagrade utskr.jobb automatiskt].

• Om programmet har en sorteringsfunktion måste denna vara avstängd innan du skickar ett utskriftsjobb. Jobb för Provutskrift sorteras som standard automatiskt av skrivarens drivrutin. Om en sorteringsfunktion har valts i programmets dialogruta [Skriv ut], kan fler utskrifter produceras än du önskade.

• Om den första utskriften av en Provutskriftsfil inte är som du önskar, så att du inte vill skriva ut de återstående utskrifterna, raderar du Provutskriftsfilen med kontrollpanelen. Om du låter de återstående utskrifterna av ett Provutskriftsjobb skrivas ut, raderas jobbet automatiskt i maskinen.

• Se "Kontrollera felloggen" för närmare information om kontrollpanelens fellogg.

• Se Handbok för allmänna inställningar för mer information om [Ta bort tillf. utskr.jobb automatiskt] och [Ta bort lagrade utskr.jobb automatiskt].