AnvändaSmartDeviceMonitor for Client-porten

Viktigt

• För att installera SmartDeviceMonitor for Client under Windows 2000 / XP / Vista eller Windows Server 2003 / 2003 R2 måste du ha ett konto med befogenhet att hantera skrivare. Logga in som Administratör.

• Installera SmartDeviceMonitor for Client innan du installerar skrivarens drivrutin när du använder porten SmartDeviceMonitor for Client.

Installera SmartDeviceMonitor for Client

1Stäng alla program som är igång.

2Sätt i cd-skivan i cd-romenheten.

Installationsprogrammet startar.

3Välj ett gränssnittsspråk och klicka på [OK].

Standard för gränssnittsspråk är engelska.

4Klicka på [DeskTopBinder bindestreck SmartDeviceMonitor for Client].

5Ett meddelande visas att alla andra program ska avslutas. Stäng alla program och klicka sedan på [Nästa >].

6Programvarans licensavtal visas i dialogrutan [Licensavtal]. Läs avtalets innehåll och klicka sedan på [Ja].

7Klicka på [Full installation] eller [Anpassad installation].

Med [Full installation] installeras alla erfordrade program: DeskTopBinder Lite och SmartDeviceMonitor for Client.

Med [Anpassad installation] installeras utvalda program.

8Följ anvisningarna på skärmen och klicka sedan på [Nästa >] för att fortsätta med nästa steg.

9Efter avslutad installation väljer du ett av alternativen att antingen starta om datorn nu eller senare, klicka sedan på [Slutförd].

Starta om datorn för att slutföra installationen.

Obs

• Du kan avbryta installationen av den valda programvaran genom att klicka på [Avbryt] innan installationen är slutförd.

• Det kan hända att automatisk installation inte fungerar med vissa inställningar i operativsystemet. Starta i så fall "Setup.exe" som finns i cd-skivans rotkatalog.