Installera skrivardrivrutinen

Detta avsnitt beskriver hur du installerar skrivarens drivrutin. Det finns två metoder för att installera drivrutinen: använda Snabbinstallation som installerar allt på en gång, eller välja att installera den lämpade drivrutinen för den port du vill använda.

Ladda ner skrivarens drivrutin

Du kan installera skrivardrivrutinen från cd-skivan som medföljer denna maskin eller ladda ner den från tillverkarens hemsida.

Om ditt operativsystem är Windows 95 / 98 / Me, Windows XP Pro x64, Windows Server 2003 / 2003 R2 x64 eller Windows NT 4.0, måste drivrutinen laddas ner från leverantörens webbplats. Välj denna maskin och det operativsystem du använder och ladda sedan ner drivrutinen.