Snabbinstallation

Användare av Windows 2000/ XP / Vista och Windows Server 2003 / 2003 R2 kan enkelt installera denna programvara med den medföljande cd-skivan.

Med Snabbinstallation installeras PCL-skrivardrivrutinen och/eller RPCS-drivrutinen, DeskTopBinder bild SmartDeviceMonitor for Client under nätverksmiljön, och TCP/IP-porten ställs in.

Viktigt

• För att installera skrivardrivrutinen under Windows 2000 / XP / Vista och Windows Server 2003 / 2003 R2, måste du ha ett konto med befogenhet att administrera skrivare. Logga in som Administratör.

• Om du ansluter med USB, se "Installera skrivardrivrutinen med USB" och installera drivrutinen.

1Stäng alla program som är igång.

2Sätt i cd-skivan i cd-romenheten.

Installationsprogrammet startar.

3Välj ett gränssnittsspråk och klicka på [OK].

Standard för gränssnittsspråk är engelska.

4Klicka på [Snabbinstallation].

Programvarans licensavtal visas i dialogrutan [Licensavtal].

5Efter att ha läst avtalet klickar du på [Jag accepterar avtalet.], och sedan på [Nästa >].

6Välj den maskinmodell du vill använda i dialogrutan [Välj skrivare].

För nätverksanslutning via TCP/IP väljer du den maskin vars IP-adress visas i [Anslut till].

Vid parallellanslutning väljer du den maskin vars skrivarport visas i [Anslut till].

7Klicka på [Installera].

Installationen av skrivardrivrutinen startar.

8Klicka på [Slutför].

Ett meddelande visas som anger att du ska starta om datorn. Starta om datorn för att slutföra installationen.

9Klicka på [Avsluta] i installationsprogrammets första dialogruta och ta sedan ut cd-skivan.

Obs

• Du kan avbryta installationen av den valda programvaran genom att klicka på [Avbryt] innan installationen är slutförd.

• Det kan hända att automatisk installation inte fungerar med vissa inställningar i operativsystemet. Starta i så fall "Setup.exe" från cd-skivans rotkatalog.

• Välj en maskin vars IP-adress visas i fältet [Anslut till] för att installera SmartDeviceMonitor for Client vid användning av TCP/IP.

• Snabbinstallation är endast tillgängligt om dubbelriktad kommunikation mellan maskinen och datorn är aktiverad via en parallellanslutning. Se "Göra tillvalsinställningar för skrivaren" för närmare information om dubbelriktad kommunikation mellan maskinen och datorn.