Een gebruikerscode wijzigen

In dit gedeelte wordt beschreven hoe u een gebruikerscode wijzigt.

Belangrijk

1. Druk op [Systeeminstellingen].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2. Druk op [Beheerdertoepas.].

3. Druk op [Adresboekmanagement].

4. Controleer of [Programmeren/Wijzigen] geselecteerd is.

5. Selecteer de gebruiker waarvoor u de gebruikerscode wilt wijzigen.

Druk op de naamtoets of voer het geregistreerde nummer in met de cijfertoetsen. U kunt zoeken op basis van geregistreerde naam, faxnummer, mapnaam, e-mailadres of IP-faxbestemming.

6. Druk op [Verif. info].

7. Druk op [Wijzigen] en typ met de cijfertoetsen de nieuwe gebruikerscode in.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

8. Druk kop de [afbeelding]-toets.

9. Om de beschikbare functies te wijzigen drukt u op [Verif. info] en dan tweemaal op [afbeeldingVolgende].

10. Druk op de toets om de functies te selecteren die u wilt inschakelen.

Druk op de toets zodat de toets wordt gemarkeerd en de functie wordt ingeschakeld. Om de selectie te annuleren, drukt u op de gemarkeerde toets.