HandleidingenInhoudAlle titelsRevisiegeschiedenisHelp
Bedieningshandleiding Standaardinstellingen
Lees dit eerst
Het apparaat aansluiten
Dit hoofdstuk beschrijft hoe u het apparaat moet aansluiten op het netwerk en hoe u de netwerkinstellingen moet instellen.
Systeeminstellingen
In dit hoofdstuk worden de gebruikersinstellingen in het menu Systeeminstellingen beschreven. Voor meer informatie over hoe u de systeeminstellingen opent, raadpleegt u "Gebruikersinstellingen openen".
Eigenschappen kopieerapparaat / Document Server
In dit hoofdstuk worden de gebruikersinstellingen in het menu Eigenschappen Kopieerapparaat / Document Server beschreven. Raadpleeg "Gebruikersinstellingen openen" voor meer informatie over het openen van de eigenschappen van het kopieerapparaat / de Document Server.
Faxeigenschappen
In dit hoofdstuk worden de gebruikersinstellingen in het menu Faxeigenschappen beschreven. Voor meer informatie over hoe u de faxeigenschappen opent, raadpleegt u "Gebruikersinstellingen openen".
Printereigenschappen
In dit hoofdstuk worden de gebruikersinstellingen in het menu Printereigenschappen besproken. Voor meer informatie over hoe u de Printereigenschappen opent, raadpleegt u "Gebruikersinstellingen openen".
Scannereigenschappen
In dit hoofdstuk worden de gebruikersinstellingen in het menu Scannereigenschappen besproken. Voor meer informatie over hoe u de Scannereigenschappen opent, raadpleegt u "Gebruikersinstellingen openen".
Adressen en gebruikers registreren voor fax-/scannerfuncties
In dit hoofdstuk wordt beschreven hoe u bestemmingen en gebruikers kunt registreren in het adresboek. Voor meer informatie over hoe u de systeeminstellingen opent, raadpleegt u "Gebruikersinstellingen openen".
Andere gebruikersinstellingen
Met oorspronkelijke instellingen kunt u tussen talen wisselen en het aantal afdrukken controleren door de teller weer te geven.
Bijlage