Een geregistreerde naam wijzigen

In dit gedeelte wordt beschreven hoe u een naam wijzigt.

1. Druk op [Systeeminstellingen].

2. Druk op [Beheerdertoepas.].

3. Druk op [Adresboekmanagement].

4. Controleer of [Programmeren/Wijzigen] geselecteerd is.

5. Selecteer de geregistreerde naam die u wilt wijzigen.

Druk op de naamtoets of voer het geregistreerde nummer met de cijfertoetsen in.

6. Om de naam of toetsweergave te wijzigen, drukt u op [Wijzigen] rechts van "Naam" of "Toetsdisplay".

7. Voer de naam of toetsweergave in en druk vervolgens op [OK].

8. Om de titel te wijzigen, drukt u onder "Titel selecteren" op de toets met de classificatie die u wilt gebruiken.

9. Om het registratienummer te wijzigen, drukt u op [Wijzigen] onder "Registratienummer".

10. Voer een nieuw registratienummer in met de cijfertoetsen en druk dan op de [afbeelding]-toets.