Een beveiligingscode registreren

In dit gedeelte wordt beschreven hoe u een gebruikerscode registreert.

1. Druk op [Systeeminstellingen].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2. Druk op [Beheerdertoepas.].

3. Druk op [Adresboekmanagement].

4. Controleer of [Programmeren/Wijzigen] geselecteerd is.

5. Druk op de naam waarvan de code moet worden geregistreerd of typ het geregistreerde nummer met de cijfertoetsen.

U kunt zoeken op basis van geregistreerde naam, faxnummer, mapnaam, e-mailadres of IP-faxbestemming.

6. Druk op [Verif. info].

7. Voer de gebruikerscode in met de cijfertoetsen en druk op de [afbeelding]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Als u zich vergist, drukt u op [Wissen] of de [Wis/Stop]-toets.

8. Druk tweemaal op [afbeeldingVolgende].

9. Selecteer de functies die bij de gebruikerscode moeten worden gebruikt uit "Beschikbare functies".

10. Druk op [OK].

11. Druk op [Afsluiten].