Adresboek

In dit gedeelte worden de adresboekinstellingen beschreven.

Het registreren van informatie in het adresboek, zoals de namen van gebruikers en hun e-mailadressen, maakt het mogelijk deze gemakkelijk te beheren.

Belangrijk

U kunt de volgende items in het adresboek opslaan en beheren:

Namen

U kunt de naam van de gebruiker en de toetsweergave registreren. Dit zijn de basisgegevens die vereist zijn voor het beheren van de gebruikers van het apparaat.

Om een faxnummer of een e-mailadres in het adresboek te registreren moet u vooraf informatie zoals uw gebruikersnaam en bestemming registreren.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Verif. info

U kunt gebruikerscodes registreren om bepaalde functies voor gebruikers te beperken en te controleren hoe gebruikers iedere functie gebruiken. Het is ook mogelijk om gebruikersnamen en wachtwoorden te registreren die worden gebruikt voor het verzenden van e-mail, het verzenden van gegevens naar mappen of voor toegang tot een LDAP-server.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Beveiliging

U kunt beschermingscodes instellen zodat een afzendernaam niet langer kan worden gebruikt of om te voorkomen dat mappen worden geopend zonder toestemming.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Faxbest.

U kunt faxnummers, lijnen, faxkoptekst registreren en het invoegen van een label selecteren.

Wanneer u IP-fax gebruikt, kunt u de IP-faxbestemming registreren en het protocol selecteren.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

E-mail

U kunt e-mailbestemmingen in het adresboek registreren.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Map

U kunt een protocol, pad- en servernaam registreren.

• SMB

Schermafbeelding Bedieningspaneel

• FTP

Schermafbeelding Bedieningspaneel

• NCP

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Toevoegen aan groep

U kunt geregistreerde e-mail- en mapbestemmingen in een groep plaatsen voor eenvoudig beheer.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Opmerking

Verwante onderwerpen

Namen beheren in het adresboek
Fax verzenden met snelkiezen
E-mail verzenden met snelkiezen
Ontvangen faxbestanden en gescande bestanden rechtstreeks naar een gedeelde map verzenden
Voorkomen dat een niet-geautoriseerde gebruiker toegang heeft tot gedeelde mappen van het apparaat
Gebruikers en het gebruik van het apparaat beheren