Ontvangen faxbestanden en gescande bestanden rechtstreeks naar een gedeelde map verzenden

Na het registreren van de naam van het pad, de gebruikersnaam en het wachtwoord, kunt u verbinding maken met een gedeelde map door eenvoudigweg de bestemming te selecteren die wordt weergegeven op het beginscherm van de fax bij het verzenden van bestanden met de faxfunctie naar een gedeelde map. U kunt ook verbinding maken met een gedeelde map door de bestemming te selecteren die wordt weergegeven op het beginscherm van de scanner bij het verzenden van bestanden met de scannerfunctie.

Om de map te delen met Windows, selecteert u het SMB-protocol.

Om de map te registreren voor de FTP-server, selecteert u het FTP-protocol.

Om de map op de NetWare-server te registreren, moet u het NCP-protocol selecteren.