Verzendinstellingen

Dit gedeelte beschrijft de gebruikersinstellingen in het menu Verzendinstellingen onder Scannereigenschappen.

Standaardinstellingen worden vetgedrukt weergegeven.

Compressie (zwart-wit)

Selecteer of gescande zwart-wit bestanden moeten worden gecomprimeerd.

De standaardinstelling is Aan.

Compressie reduceert de tijd die nodig is voor het verzenden van het scanbestand.

De tijd die daadwerkelijk nodig is voor bestandsoverdracht varieert afhankelijk van het bestandsformaat en de netwerkbelasting.

Compressie (grijstinten/kleur)

Geef op of scanbestanden met meerdere niveaus (grijstint/kleur) moeten worden gecomprimeerd.

De standaardinstelling is Aan.

Als u [Aan] selecteert, dan kunt u het compressieniveau instellen tussen één en vijf.

De afbeeldingskwaliteit is beter voor een lagere compressie, maar de tijd die nodig is voor bestandsoverdracht neemt naar verhouding toe.

De tijd die daadwerkelijk nodig is voor bestandsoverdracht varieert afhankelijk van het bestandsformaat en de netwerkbelasting.

Hoge compressie PDF-niveau

Selecteer compressie niveau wanneer u PDF-bestanden maakt met hoge compressie.

De standaardinstelling is Standaard.

Max. E-mailform.

Selecteer of u het formaat van een e-mail met een afbeelding in de bijlage wilt beperken.

De standaardinstelling is Aan, 2048 KB.

Wanneer [Aan] is geselecteerd, voer dan de formaatlimiet in (128 - 102.400 KB) met de cijfertoetsen.

Wanneer de SMTP het formaat beperkt, stem deze instelling daar dan op af.

E-mail delen & verzenden

Deze functie wordt alleen ingeschakeld wanneer [Aan] wordt geselecteerd voor [Max. E-mailform.].

Selecteer of een afbeelding met een groter formaat dan opgegeven in [Max. E-mailform.] moet worden verdeeld en verzonden met meer dan één e-mail.

De standaardinstelling is Ja (per max. formaat).

Het standaardmaximum voor het aantal verdelingen is 5.

Wanneer [Ja (per max. formaat)] is geselecteerd, voer dan het maximale aantal verdelingen in (2 - 500) met behulp van de cijfertoetsen.

Wanneer [Mrd. pag.: TIFF] of [Mrd. Pag.: PDF] is geselecteerd voor [Bestandstype], dan wordt de afbeelding niet verdeeld, zelfs als [Ja (per pagina)] is geselecteerd.

Wanneer [Ja (per max. formaat)] is geselecteerd, dan zullen sommige ontvangen bestanden niet kunnen worden hersteld, afhankelijk van de soort e-mailsoftware.

Wanneer [Nee] is geselecteerd, dan wordt de e-mail niet verzonden als het formaat de limiet overschrijdt; er verschijnt dan een foutbericht. Het scanbestand wordt verworpen.

Stel het maximale e-mailformaat binnen de capaciteit van de SMTP-server in.

Aanvullende e-mailinfo invoegen

Selecteer de taal waarin e-mailinformatie zoals titel, documentnaam en afzendernaam wordt verzonden.

Indien u [Aan] selecteert, selecteer dan één van de volgende 22 talen:

Brits-Engels, Amerikaans-Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Nederlands, Portugees, Pools, Tsjechisch, Zweeds, Fins, Hongaars, Noors, Deens, Japans, Vereenvoudigd Chinees, Traditioneel Chinees, Russisch, Hangul, Catalaans en Turks.

De standaardinstelling is Aan, Engels (UK).

De e-mailtekst die onderdeel uitmaakt van een sjabloon kan niet worden gewijzigd.

Aantal cijfers voor bestanden met één pagina

Stelt cijferaantal in voor het serienummer dat aan bestanden met één pagina wordt verbonden.

De standaardinstelling is 4 Cijfers.

E-mailmethode opgeslagen bestand

Geef de e-mailinstelling op voor het verzenden van opgeslagen bestanden. U kunt [Bestand verzenden] of [URL link verzenden] selecteren. Deze instelling kan worden gebruikt voor het volgende:

De standaardinstelling is Bestand verzenden.

• Bestand verzenden

Opgeslagen bestanden per e-mail verzenden

• URL-link verzenden

Simultaan opslaan en verzenden per e-mail

Als u [Bestand verzenden] selecteert, dan worden huidige bestanden aan e-mails toegevoegd.

Als u [URL link verzenden] selecteert, dan worden URL-links naar bestandslocaties aan e-mails toegevoegd.

Als [E-mailmethode opgeslagen bestand] is ingesteld in [URL link verzenden], kan er een phishing waarschuwing verschijnen nadat u een e-mail met een opgeslagen bestand heef ontvangen, afhankelijk van uw e-mailtoepassing. Om te voorkomen dat waarschuwingen voor phishing worden weergegeven nadat u een e-mail met een opgeslagen bestand heeft ontvangen, moet u de afzenden toevoegen aan de lijst met uitzonderingen in uw e-mailtoepassing. Raadpleeg de helpfunctie van uw e-mailtoepassing voor meer informatie hierover.