Scaninstellingen

Dit gedeelte beschrijft de gebruikersinstellingen in het menu Scaninstellingen onder Scannereigenschappen.

Standaardinstellingen worden vetgedrukt weergegeven.

A.C.S. gevoeligheidsniveau

Stelt het gevoeligheidsniveau in voor het beoordelen van kleur/zwart-wit voor het scannen van originelen, als [Scantype] is ingesteld op [Autom. kleurselectie].

De standaardinstelling is niveau 2 van 5 regelingsniveaus.

Wachttijd voor volg. orig.: Glasplaat

Om originelen op te splitsen en apart in te scannen op de glasplaat om een enkel bestand te vormen, selecteert u [Constante wachtrij], [Uit], of [Stel wachttijd in]voor de wachtstatus.

De standaardinstelling is Stel wachttijd in, 60 seconde(n).

Als u [SADF] selecteert in [Origin. invoertype] op het scherm Scan to Folder, wordt de [Wachttijd voor volg. orig.: Glasplaat]-instelling ongeldig.

Als u [Batch] selecteert in [Origin. invoertype] op het scherm Scan to Folder wordt de [Wachttijd voor volg. orig.: Glasplaat]-instelling ongeldig en wacht het apparaat tot er een volgend origineel wordt geplaatst.

Als [Wachttijd instellen] is geselecteerd, voert u de wachttijd in seconden in (3-999) voor het plaatsen van extra originelen met de cijfertoetsen. Het scannen zal starten als de extra originelen zijn geplaatst en de [Start]-toets binnen deze tijd is ingedrukt. U kunt het scannen beëindigen en de verzending starten door binnen de tijd op de toets [afbeelding] te drukken. Wanneer de gespecificeerde tijd is verstreken, start de verzending automatisch.

Als [Constante wachtrij] is geselecteerd, zal het apparaat wachten op extra originelen totdat de [afbeelding]-toets is ingedrukt. Het scannen zal starten wanneer extra originelen zijn geplaatst en de [Start]-toets is ingedrukt. U kunt het scannen beëindigen en de verzending starten door op de [afbeelding]-toets te drukken.

Als er originelen in de automatische papierinvoer (ADF) worden geplaatst, zal de verzending, nadat alle originelen in de ADF zijn gescand, starten zonder te wachten op extra originelen, ongeacht de opgegeven instellingen.

Als er een papierstoring optreedt of één van de volgende bewerkingen uit worden gevoerd terwijl het apparaat wacht op extra originelen, stopt het aftellen en begint dit niet opnieuw totdat de [afbeelding]-toets is ingedrukt.

• De instellingen, zoals de scaninstellingen, wijzigen

• Open de bovenste klep van de ADF

• Druk op de [Onderbreken]-toets om de kopieermodus te activeren

Wachttijd voor volg. orig.: SADF

Wanneer originelen worden opgesplitst en apart worden gescand met de ADF om een enkel bestand te vormen, selecteer dan [Stel wachttijd in] of [Constante wachtrij]voor de wachtstatus.

De standaardinstelling is Stel wachttijd in, 60 seconde(n).

Deze instelling is geldig als [SADF] is ingesteld voor [Origin. invoertype] tijdens het scannen.

Als [Wachttijd instellen] is geselecteerd, voert u de wachttijd in seconden in (3-999) voor het plaatsen van extra originelen met de cijfertoetsen. Het scannen zal automatisch starten als binnen deze tijd extra originelen zijn geplaatst. U kunt het scannen beëindigen en de verzending starten door op de [afbeelding]-toets te drukken. Wanneer de opgegeven tijd is verstrekken, start de verzending automatisch.

Als [Constante wachtrij] is geselecteerd, zal het apparaat wachten op de extra originelen totdat de [afbeelding]-toets is ingedrukt. Het scannen zal starten wanneer extra originelen zijn geplaatst en de [Start]-toets is ingedrukt. U kunt het scannen beëindigen en de verzending starten door op de [afbeelding]-toets te drukken.

Zelfs als originelen op de glasplaat zijn geplaatst, zal het apparaat werken volgens de opgegeven instellingen. Iedere keer dat er originelen worden geplaatst op de glasplaat, moet u op de [Start]-toets drukken om door te gaan met scannen. Het scannen zal starten als de extra originelen zijn geplaatst en de [Start]-toets is ingedrukt binnen deze tijd. U kunt het scannen beëindigen en de verzending starten door op de [afbeelding]-toets te drukken binnen deze tijd. Wanneer de opgegeven tijd is verstreken, start de verzending automatisch.

Als er originelen worden geplaatst in de automatische papierinvoer (ADF), dan zal de verzending, nadat alle originelen in de ADF zijn gescand, starten zonder te wachten op extra originelen, ongeacht de opgegeven instellingen.

Als er een papierstoring optreedt of één van de volgende bewerkingen uit worden gevoerd terwijl het apparaat wacht op extra originelen, stopt het aftellen en begint dit niet opnieuw totdat de [afbeelding]-toets is ingedrukt.

• De instellingen, zoals de scaninstellingen, wijzigen

• Open de bovenste klep van de ADF

• Druk op de [Onderbreken]-toets om de kopieermodus te activeren

Achtergrondbelichting van ADS (Alle kleuren)

Kenmerken die horen bij de soort papier zoals niet-wit krantenpapier of transparante originelen, kunnen worden verminderd door de scandichtheid te corrigeren.

De standaardinstelling is de middelste van 5 regelingsniveaus.