Algemene instellingen

Dit gedeelte beschrijft de gebruikersinstellingen in het menu Algemene instellingen onder Scannereigenschappen.

Standaardinstellingen worden vetgedrukt weergegeven.

Titel omschakelen

Selecteer de titel die moet worden getoond op de bestemmingslijst.

De standaardinstelling is Titel 1.

Bestemmingslijst van bezorgingsserver bijwerken

Druk op [Bestem.lijst van de bez.server bijwerken] om de ontvangers van de bezorgingsserver bij te werken. Om deze functie te kunnen gebruiken, moet [Bezorgingsoptie] op [Aan] zijn ingesteld.

Voor details over "Bezorgingsoptie", zie "Bestandsoverdracht".

Bestemming zoeken

Selecteer een bestemmingslijst die moet worden gebruikt in "Zoek bestemming". Om te zoeken vanaf de LDAP-server, moet de LDAP-server worden geregistreerd in [Systeeminstellingen] en moet [LDAP Zoeken] op [Aan] staan.

De standaardinstelling is Adresboek.

Voor informatie over "LDAP zoeken", zie "Beheerdertoepassingen".

TWAIN-standby-tijd

Als het apparaat wordt gebruikt om e-mail of een bestand te verzenden of als het dienst doet als Document Server of een netwerkbezorgingsscanner, dan zal bij een scanverzoek het apparaat als TWAIN-scanner worden overgeschakeld naar de netwerk-TWAIN-scannerfunctie. Met deze instelling wordt bepaald hoe lang het duurt voor de machine overschakelt naar de netwerk-TWAIN-scannerfunctie.

De standaardinstelling is Tijd instellen, 10 seconde(n).

Wanneer [Direct] is geselecteerd, dan zal het apparaat onmiddellijk naar de netwerk-TWAIN-scannerfunctie schakelen.

Wanneer [Tijd instellen] geselecteerd is, kunt u de wachttijd instellen met de cijfertoetsen (3-30 seconden). Het apparaat zal naar de netwerk-TWAIN-scannerfunctie schakelen wanneer de tijd die hier is ingesteld, na de laatste toetsbediening is verlopen.

Displayprioriteit bestemmingslijst 1

Selecteer een bestemmingslijst die moet worden weergegeven wanneer het apparaat zich in de beginstatus bevindt.

U kunt [E-mail / Map] of [Bezorgingsserver] selecteren.

De standaardinstelling is Bezorgingsserver.

Displayprioriteit bestemmingslijst 2

In het adresboek van het apparaat selecteert u welk adresboek standaard moet verschijnen.

U kunt [E-mailadres] of [Map] selecteren.

De standaardinstelling is E-mailadres.

Scannerlogboek Afdrukken & Verwijderen

Er kunnen maximaal 250 verzend-/ontvangstresultaten worden gecontroleerd op deze machine. Als de opgeslagen overdrachts-/bezorgingsresultaten de 250 bereiken, geef dan aan of u het bezorgingsjournaal wilt afdrukken.

De standaardinstelling is Aan.

• Aan

Het overdrachts-/bezorgingsjournaal wordt automatisch afgedrukt. Het afgedrukte journaal wordt verwijderd.

• Uit

Overdrachts-/bezorgingsresultaten worden een voor een gewist wanneer er nieuwe resultaten worden opgeslagen.

• Niet afdrukken: verzenden uitschakelen

Overdracht/bezorging kan niet worden uitgevoerd als het journaal vol is.

Wanneer ze worden afgedrukt, dan worden alle gegevens na het afdrukken verwijderd. Wanneer ze niet worden afgedrukt, dan zullen alle gegevens boven de limiet automatisch en van oud naar nieuw worden verwijderd.

Terwijl het journaal wordt afgedrukt, kunnen bestanden met de status "wachten" niet worden verzonden.

Scannerlogboek afdrukken

Het scannerlogboek wordt afgedrukt en verwijderd.

Scannerlogboek verwijderen

Het scannerlogboek wordt verwijderd zonder te worden afgedrukt.