PDF-menu

Dit gedeelte beschrijft de gebruikersinstellingen in het PDF-menu onder Printereigenschappen.

Standaardinstellingen worden vetgedrukt weergegeven.

PDF-wachtwoord wijzigen

Stel het wachtwoord voor het PDF-bestand in voor het uitvoeren van PDF Direct Print.

• Huidig wachtwoord

• Nieuw wachtwoord

• Nieuw wachtwoord bevestigen

Een wachtwoord kan worden ingesteld met Web Image Monitor, maar in dat geval wordt de wachtwoordinformatie over het netwerk verzonden. Als beveiliging een prioriteit is, stel dan het wachtwoord in met behulp van dit menu op het Bedieningspaneel.

PDF-groepswachtwoord

Stel het groepswachtwoord in dat al met DeskTopBinder is opgegeven.

• Huidig wachtwoord

• Nieuw wachtwoord

• Nieuw wachtwoord bevestigen

Een wachtwoord kan worden ingesteld met Web Image Monitor, maar in dat geval wordt de wachtwoordinformatie over het netwerk verzonden. Als beveiliging een prioriteit is, stel dan het wachtwoord in met behulp van dit menu op het Bedieningspaneel.

Resolutie

U kunt de afdrukresolutie instellen in punten per inch.

De standaardinstelling is 600 dpi (standaard).

Kleurinstelling

U kunt een RGB-instelling maken.

De standaardinstelling is Super Fijn.

Kleurprofiel

U kunt het kleurprofiel instellen.