PS-menu

Dit gedeelte beschrijft de gebruikersinstellingen in het PS-menu onder Printereigenschappen.

Standaardinstellingen worden vetgedrukt weergegeven.

Dit menu verschijnt wanneer de optionele PostScript 3-eenheid is geïnstalleerd.

Gegevensindeling

U kunt een gegevensindeling selecteren.

De standaardinstelling is TBCP.

Deze instelling is niet van kracht wanneer u het apparaat gebruikt met een parallelle verbinding of EtherTalk-verbinding.

Wanneer u het apparaat gebruikt met een parallelle verbinding, en ook als de binaire gegevens worden verzonden vanaf het printerstuurprogramma, dan wordt de afdruktaak geannuleerd.

Wanneer u het apparaat gebruikt met een Ethernet-verbinding, dan wordt de afdruktaak geannuleerd onder de volgende omstandigheden:

• Het bestandsformaat van het printerstuurprogramma is TBCP en het bestandsformaat dat is geselecteerd op het bedieningspaneel is Binaire gegevens.

• Het bestandsformaat van het printerstuurprogramma is binair en het bestandsformaat dat is geselecteerd op het bedieningspaneel is TBCP.

Resolutie

U kunt de afdrukresolutie instellen in punten per inch.

De standaardinstelling is 600 dpi (standaard).

Kleurinstelling

U kunt een RGB-instelling maken.

De standaardinstelling is Super Fijn.

Kleurprofiel

U kunt het kleurprofiel instellen.