Hostinterface

Dit gedeelte beschrijft de gebruikersinstellingen in het menu Hostinterface onder Printereigenschappen.

Standaardinstellingen worden vetgedrukt weergegeven.

Inv./Uitv. buffer

U kunt het formaat van de Inv./Uitv.-buffer instellen. Normaal is het niet noodzakelijk deze instelling te wijzigen.

De standaardinstelling is 128 KB.

Inv./Uitv. interval

U kunt instellen hoeveel seconden het apparaat moet wachten voor het beëindigen van een afdruktaak. Als gegevens van een andere poort normaal tijdens een afdruktaak binnenkomen, dan moet u de intervalperiode vergroten.

De standaardinstelling is 15 seconde(n).