Doorzendboxen programmeren/wijzigen

Dit gedeelte beschrijft hoe u een Doorzendbox instelt.

Met deze functie wordt het apparaat een faxdoorgeefstation. Documenten die zijn verzonden met een SUB-code die overeenstemt met de SUB-code die is geprogrammeerd als een Doorzendbox worden ontvangen en vervolgens doorgegeven aan een geprogrammeerde ontvanger.

Aangezien er documenten kunnen worden verzonden aan meerdere bestemmingen in een eenmalige verzendopdracht, kunt u besparen in uw belkosten bij verzendingen naar verre bestemmingen.

Afbeelding van Doorzendboxen

Laat de Vragende Partij de SUB-code weten die aan de Doorzendbox werd toegewezen. Als hij/zij wensen dat uw apparaat een document doorstuurt, vraag hem/haar dan om het document te verzenden met SUB-codeverzending en om die SUB-code op te geven. Als er ook een wachtwoord werd geprogrammeerd, laat hem/haar dat dan ook weten en vraag hem/haar om het in te voeren als de SID-code.

U kunt de volgende items opslaan:

1. Druk op [Faxeigenschappen].

2. Druk op [Algemene instellingen].

3. Druk op [Boxinstelling].

4. Controleer of [Programmeren/Wijzigen] geselecteerd is.

5. Selecteer de box die moet worden geprogrammeerd.

Wanneer u een nieuwe box programmeert, drukt u op [Niet geprogr.].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Om een al geprogrammeerde box te wijzigen, drukt u op die box en gaat u door met stap 8.

6. Druk op [Doorzendbox].

7. Voer een boxnaam in en druk vervolgens op [OK].

8. Voer een SUB-code in.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Om de SUB-code te wijzigen drukt u op [Wissen] of de [Wis/Stop]-toets en probeert u het opnieuw. Om de Boxnaam te wijzigen, drukt u op [Boxnaam] en herhaalt u de procedure vanaf stap 7.

9. Om Eindontvangers te programmeren, selecteert u een ontvangststation.

U kunt vijf ontvangststations opslaan.

10. Geef Eindontvangers op met Bestemmingstoetsen en druk dan op [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Druk op de toets aan de linkerkant van het display om te schakelen tussen de bestemmingen faxnummer, e-mailadres, internetfaxbestemming en mapbestemming.

IP-faxbestemming verschijnt in de lijst met faxbestemmingen.

Er kan ook een ontvangststation worden geregistreerd als groepsbestemming. Er kunnen in een dergelijk geval maximaal 500 partijen inclusief Eindontvangers 1 - 5 per groep worden opgegeven.

11. Om een wachtwoord te programmeren, drukt u op [Wachtwoord].

Als u geen wachtwoord wilt programmeren, gaat u naar stap 14.

12. Voer een wachtwoord in en druk vervolgens op [OK].

Als u zich vergist, drukt u op [Wissen] of de [Wis/Stop]-toets voordat u drukt op [OK] en dan probeert u het opnieuw.

13. Voer het wachtwoord opnieuw in en druk vervolgens op [OK].

Als u zich vergist, drukt u op [Wissen] of de [Wis/Stop]-toets voordat u drukt op [OK] en dan probeert u het opnieuw.

Om het wachtwoord te wijzigen nadat u op [OK] heeft gedrukt, drukt u op [Wijzigen] en herhaalt u stap 12 en 13 of drukt up op [Annuleren] en herhaalt u de procedure vanaf stap 11.

14. Druk op [Beveiliging].

Als u de beveiligingsfunctie niet wilt opgeven, gaat u naar stap 17.

De Beveiliging staat ingesteld op S/MIME-verificatie. Neem voor meer informatie over de beveiligingsinstellingen contact op met uw beheerder.

15. Selecteer de beveiligingsfuncties.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Om de codering op te geven voor documenten die naar het ontvangststation moeten worden doorgestuurd, drukt u op [Codering]. Om de coderingsfunctie te kunnen gebruiken, moet het adres in het Adresboek opgeslagen zijn en moet de coderingsoptie ingeschakeld zijn. Neem voor meer informatie over Codering contact op met uw beheerder.

Om een handtekening toe te voegen aan documenten die naar het ontvangststation moeten worden doorgestuurd, drukt u op [Handtekening]. Neem voor meer informatie over Handtekening contact op met uw beheerder.

16. Druk op [OK].

17. Druk op [OK].

18. Druk op [Afsluiten].

19. Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].