Parameterinstellingen

Met Gebruikersparameters kunt u verschillende instellingen aan uw behoeften aanpassen. Om de instellingen van de functies te wijzigen, stelt u de Gebruikersparameterschakelaars in.

Schakelaars en bits

Elke Gebruikersparameter heeft een aantal schakelaars en elk van de schakelaars bestaat uit 8 bits, waarvan de waarde "0" of "1" is. De bit aan de uiterste rechterzijde is bit 0 en de bit aan de uiterste linkerzijde is bit 7. U kunt de instellingen aan uw behoeften aanpassen door de waarde van de bits tussen "0" en "1" te schakelen.

• Schakelaar 02

afbeelding

afbeelding

afbeelding

afbeelding

afbeelding

afbeelding

afbeelding

afbeelding

Verwante onderwerpen

Gebruikersparameterlijst
De gebruikersparameters wijzigen