Doorzendboxen verwijderen

Dit gedeelte beschrijft hoe u Doorzendboxen verwijdert.

1. Druk op [Faxeigenschappen].

2. Druk op [Algemene instellingen].

3. Druk op [Boxinstelling].

4. Druk op [Verwijderen] en selecteer vervolgens de box die u wilt verwijderen.

5. Als het wachtwoord is geprogrammeerd, voer dan een wachtwoord in met de cijfertoetsen en druk vervolgens op [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Als u zich vergist, drukt u op [Wissen] of de [Wis/Stop]-toets en probeert u het opnieuw.

6. Druk op [Verwijderen].

Om het verwijderen van een Doorzendbox te annuleren, drukt u op [Niet verwijderen]. Het display keert terug naar dat van stap 4.

7. Druk op [Afsluiten].