Bijzondere afzenders programmeren/wijzigen

In dit gedeelte wordt beschreven hoe u Bijzondere afzenders programmeert en wijzigt.

1. Druk op [Faxeigenschappen].

2. Druk op [Ontvangstinst.].

3. Druk op [Bijzondere afzender programmeren].

4. Controleer of [Programmeren/Wijzigen] geselecteerd is.

5. Selecteer de afzender die moet worden geprogrammeerd of gewijzigd.

Om een nieuwe afzender te programmeren, drukt u op [*Niet geprogr.].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

6. Voer een afzendernaam in en druk vervolgens op [OK].

Voer een bestemmingsnaam in met Eigen naam of Eigen faxnummer.

7. Druk op [Voll. overeenk.] of [Ged. overeenk.].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

8. Selecteer het item dat u wilt programmeren.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

U moet alleen het item selecteren dat u wilt programmeren.

Om deze instellingen te annuleren, drukt u op [Annuleren]. Het display keert terug naar dat van stap 5.

9. Druk op [OK].

Een Bijzondere afzender wordt geprogrammeerd.

Om een andere afzender te programmeren, herhaalt u de procedure vanaf stap 5.

10. Druk op [Afsluiten].

11. Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].