Papierlade

Documenten die zijn ontvangen van geprogrammeerde afzenders (Bijzondere afzenders) en de documenten van andere afzenders, afdrukken op andere papiersoorten.

Als er bijvoorbeeld blauw papier zit in Lade 1 en wit papier in Lade 2, dan drukt het apparaat de documenten van Bijzondere afzenders af op het blauwe papier en de documenten van andere afzenders op het witte papier, waardoor het gemakkelijk is voor u om de twee soorten van elkaar te onderscheiden.

Als u geen Bijzondere afzenders programmeert, dan voert het apparaat documenten van alle afzenders uit via de standaardpapierlade.