Bezorgingsinstellingen SMTP ontvangstbestand

In dit gedeelte wordt het menu Bezorgingsinstellingen SMTP ontvangstbestand onder Faxfuncties besproken.

Wanneer een geautoriseerde e-mailadres is ingesteld, dan wordt e-mail die is ontvangen van adressen die niet overeenstemmen met het geautoriseerde adres, verworpen en wordt er een foutbericht geretourneerd aan de SMTP-server.

Het geautoriseerde e-mailadres wordt vergeleken met het adres van e-mailafzenders, zoals geïllustreerd door de volgende voorbeelden.

Er wordt geen Foutrapport uitgegeven, zelfs niet wanneer e-mail wordt verworpen.

Deze functie is beschikbaar op systemen voor routing van e-mail die is ontvangen via SMTP.

1. Druk op [Faxeigenschappen].

2. Druk op [Ontvangstinst.].

3. Druk op [SMTP RX Inst. best. bez.].

4. Druk op [Aan].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

5. Druk op [Wijzigen].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

6. Voer het e-mailadres voor verzending in waarvoor toestemming moet worden gevraagd.

Als u zich heeft vergist, drukt u op [Backspace] of [Wissen] en voert u de waarde opnieuw in.

7. Druk op [OK].

8. Druk op [Beveiliging].

Als u de beveiligingsfunctie niet wilt opgeven, gaat u naar stap 11.

De Beveiliging staat ingesteld op S/MIME-verificatie. Neem voor meer informatie over de beveiligingsinstellingen contact op met uw beheerder.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

9. Selecteer de beveiligingsfuncties.

Om de codering op te geven voor documenten die moeten worden bezorgd, drukt u op [Codering]. Om de coderingsfunctie te kunnen gebruiken, moet het adres in het Adresboek opgeslagen zijn en moet de coderingsoptie ingeschakeld zijn. Neem voor meer informatie over de coderingsfuncties contact op met uw beheerder.

Om een handtekening toe te voegen aan documenten die moeten worden bezorgd, drukt u op [Handtekening]. Voor meer informatie over Handtekening kunt u contact opnemen met uw netwerkbeheerder.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

10. Druk op [OK].

11. Druk op [Afsluiten].

12. Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].