Scanformaat programmeren/wijzigen/verwijderen

In dit gedeelte wordt beschreven hoe u een scanformaat programmeert, wijzigt en verwijdert.

Belangrijk

Wanneer u een scanformaat selecteert voor het scannen van een aangepast origineelformaat, dan zijn er twee aangepaste formaten beschikbaar (Programmeerformaat 1 en Programmeerformaat 2). Gebruik deze functies voor het vooraf programmeren van een aangepast formaat. De procedure is hetzelfde voor programmeren en wijzigen.

U kunt maximaal twee formaten programmeren.

Geef een horizontale lengte op van 128 tot 1200 mm of van 5,5 tot 47 inch.

1. Druk op [Faxeigenschappen].

2. Druk op [Scaninstellingen].

3. Druk op [Scanform. progr/wijz/verw].

4. Selecteer [Progr. Formaat 1] of [Progr. Formaat 2].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

5. Voer een horizontaal formaat in met de cijfertoetsen.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Telkens wanneer u op [mm] of [inch] drukt, wisselen de eenheden tussen "mm" en "inch".

Als u een lengte invoert en op [mm] of [inch] drukt, dan wordt de lengte automatisch geconverteerd naar de eenheid (gebroken getallen worden afgerond). Als u bijvoorbeeld [2], [2] en [0] in millimeters invoert en omschakelt naar "inch", wordt de lengte 8,7 "inch" op het display weergegeven. Als u opnieuw op [mm] of [inch] drukt, wordt "221 mm" weergegeven.

Als u zich vergist, drukt u op [Wissen] of de [Wis/Stop]-toets en probeert u het opnieuw.

Om een scanformaat te annuleren, drukt u op [Annuleren].

6. Selecteer een verticaal formaat en druk vervolgens op [OK].

Het weergegeven verticale formaat verschilt afhankelijk van de geselecteerde eenheid. Wanneer [mm] is geselecteerd, dan worden [Autodetectie], [210 mm (A4)], [257 mm (B4 JIS)], [297 mm (A3)], [216 mm (8 1/2)] en [279 mm (11)] weergegeven. Wanneer [inch] is geselecteerd, dan worden [Autodetectie], [8,3 inch (A4)], [10,1 inch (B4 JIS)], [11,7 inch (A3)], [8,5 inch] en [11,0 inch] weergegeven.

Om een scanformaat te annuleren, drukt u op [Annuleren].

7. Druk op [Afsluiten].

Verwante onderwerpen

Een scanformaat verwijderen