Instellingen Ontvangstbestand

Geef op of ontvangen documenten moeten worden opgeslagen op de harde schijf of direct worden afgedrukt zonder op te slaan. U kunt opgeslagen documenten herhaaldelijk afdrukken en ze als afbeelding downloaden naar een computer met Web Image Monitor of DeskTopBinder. Als u afdrukken zonder opslaan selecteert, worden documenten iedere keer afgedrukt als ze worden ontvangen.

Als u Systeeminstellingen heeft gebruikt voor het instellen van de optie: ontvangen faxen laten verspreiden naar de bezorgingsserver, dan kunnen de documenten niet worden opgeslagen op de harde schijf.

Belangrijk

1. Druk op [Faxeigenschappen].

2. Druk op [Ontvangstinst.].

3. Druk op [Ontvangst bestand instellingen].

4. Druk op [Afdrukken] of [Opslaan] en druk vervolgens op [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Druk op [Annuleren] om uw selectie te annuleren. Het display keert terug naar dat van stap 3.

Wanneer [Opslaan] is geselecteerd, kunt u selecteren of er een ontvangstbericht naar een bepaald e-mailadres moet worden verzonden. Voor een ontvangstbericht drukt u op [Bestem. om te inform.] en selecteert u een e-mailadres van de internetfaxbestemmingen die in het adresboek zijn geprogrammeerd. Daarnaast kunt u een groepsbestemming registreren. Er kunnen in een dergelijk geval echter maximaal 500 bestemmingen per groep worden opgegeven.

5. Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].

Verwante onderwerpen

Ontvangstrapport e-mail