Systeeminstellingen op het hoofdapparaat en het subapparaat

In dit onderdeel worden de systeeminstellingen op beide apparaten uitgelegd tijdens Connect Copy.

Wanneer connect copy bezig is, is de toets [Gebruikersinstellingen/Teller] van de subapparaten uitgeschakeld.

Om de standaardinstellingen te wijzigen, drukt u eerst op [Connect Copy], dat gemarkeerd is op het bedieningspaneel van het hoofdapparaat, wist u de connect copy-opdracht en voert u vervolgens de vereiste wijzigingen door.

Algemene functies
Papierlade-instellingen
Timerinstellingen
Beheerderinstellingen