Gebruikerstekst programmeren/wijzigen/verwijderen

• Het hoofdapparaat past de instelling toe die daarop werd gemaakt. Subapparaten passen ook hun eigen respectievelijke instellingen toe.

Geluid van het bedieningspaneel

• Het hoofdapparaat past de instelling toe die daarop werd gemaakt. Subapparaten passen ook hun eigen respectievelijke instellingen toe.

Opwarmsignaal

• Het hoofdapparaat past de instelling toe die daarop werd gemaakt. Subapparaten passen ook hun eigen respectievelijke instellingen toe.

Weergave kopie-aantal

• Instellingen die werden gemaakt op het hoofdapparaat en de subapparaten, hebben geen invloed op de connect copy.

• De kopieënteller wordt altijd weergegeven als Optellen.

Functieprioriteit

• Instellingen die werden gemaakt op het hoofdapparaat en de subapparaten, hebben geen invloed op de connect copy.

• Wanneer de automatische resettijd van het hoofdapparaat verstreken is, zal Connect Copy worden geannuleerd. Daarna schakelt het apparaat terug naar de functie die was ingesteld in Functieprioriteit wanneer de systeemresettijd wordt bereikt.

Afdrukprioriteit

• Instellingen die werden gemaakt op het hoofdapparaat en de subapparaten, hebben geen invloed op de connect copy.

• Wanneer de automatische resettijd van het hoofdapparaat verstreken is, zal Connect Copy worden geannuleerd. Daarna schakelt het apparaat terug naar de functie die was ingesteld in Functieprioriteit wanneer de systeemresettijd wordt bereikt.

Functie reset timer

• Instellingen die werden gemaakt op het hoofdapparaat en de subapparaten, hebben geen invloed op de connect copy.

Afdrukken tijdelijk onderbreken

• Instellingen die werden gemaakt op het hoofdapparaat en de subapparaten, hebben geen invloed op de connect copy.

Uitvoer: kopieerapparaat

• Het hoofdapparaat past de instelling toe die daarop werd gemaakt. Subapparaten passen ook hun eigen respectievelijke instellingen toe.

Uitvoer: Document Server

• Het hoofdapparaat past de instelling toe die daarop werd gemaakt. Subapparaten passen ook hun eigen respectievelijke instellingen toe.

Uitvoer: fax

• Het hoofdapparaat past de instelling toe die daarop werd gemaakt. Subapparaten passen ook hun eigen respectievelijke instellingen toe.

Uitvoer: printer

• Het hoofdapparaat past de instelling toe die daarop werd gemaakt. Subapparaten passen ook hun eigen respectievelijke instellingen toe.

Verhoging van de originelentafel van de ADF

• Het hoofdapparaat past de instelling toe die daarop is gemaakt. De instellingen van de subapparaten hebben geen invloed op connect copy.

Systeemstatus/Taaklijst tijdsweergave

• Het hoofdapparaat past de instelling toe die daarop werd gemaakt. Subapparaten passen ook hun eigen respectievelijke instellingen toe.

Tijdsinterval tussen afdrukopdrachten

• Het hoofdapparaat past de instelling toe die daarop werd gemaakt. Subapparaten passen ook hun eigen respectievelijke instellingen toe.

Toetsherhaling

• Het hoofdapparaat past de instelling toe die daarop werd gemaakt. Subapparaten passen ook hun eigen respectievelijke instellingen toe.

Z-vouwpositie

• Het hoofdapparaat past de instelling toe die daarop werd gemaakt. Subapparaten passen ook hun eigen respectievelijke instellingen toe.

• Voer dezelfde instellingen in op beide apparaten.