Timerinstellingen

Er zal worden uitgelegd hoe de standaardwaarden van de timerinstellingen voor kopiëren op het hoofdapparaat en de subapparaten worden gebruikt met connect copy.

Automatische timer Uit

• Het hoofdapparaat past de instelling toe die daarop is gemaakt. De instellingen van de subapparaten hebben geen invloed op connect copy.

Timer energiespaarstand

• Instellingen die werden gemaakt op het hoofdapparaat en de subapparaten, hebben geen invloed op de connect copy.

• In de functie Connect Copy zal geen enkel apparaat overgaan tot de Energiespaarstanden (functie Laag verbruik of Energiespaarstand).

Display timer

• Instellingen die werden gemaakt op het hoofdapparaat en de subapparaten, hebben geen invloed op de connect copy.

• In de functie Connect Copy zal geen enkel apparaat overgaan tot de Energiespaarstanden (functie Laag verbruik of Energiespaarstand).

Timer automatische systeemreset

• Instellingen die op het hoofdapparaat worden gemaakt, hebben geen invloed op connect copy. Alleen sub-apparaten kunnen worden gebruikt om het kopiëren te onderbreken voor een andere kopieeropdracht.

• Wanneer de systeemresettijd verstreken is, zal de functie Onderbreken op het subapparaat worden geannuleerd.

Automatische reset timer Kopieerapparaat/Document Server

• Instellingen die werden gemaakt op het hoofdapparaat en de subapparaten, hebben geen invloed op de connect copy.

Timer automatische faxreset

• Instellingen die werden gemaakt op het hoofdapparaat en de subapparaten, hebben geen invloed op de connect copy.

Timer automatische printerreset

• Instellingen die werden gemaakt op het hoofdapparaat en de subapparaten, hebben geen invloed op de connect copy.

Timer automatische scannerreset

• Instellingen die werden gemaakt op het hoofdapparaat en de subapparaten, hebben geen invloed op de connect copy.

Datum instellen

• Het hoofdapparaat past de instelling toe die daarop werd gemaakt. Subapparaten passen ook hun eigen respectievelijke instellingen toe.

Tijd instellen

• Het hoofdapparaat past de instelling toe die daarop werd gemaakt. Subapparaten passen ook hun eigen respectievelijke instellingen toe.

Timer automatisch afmelden

• Instellingen die werden gemaakt op het hoofdapparaat en de subapparaten, hebben geen invloed op de connect copy.

Wekelijkse timercode

• Instellingen die werden gemaakt op het hoofdapparaat en de subapparaten, hebben geen invloed op de connect copy.

Wekelijkse timer: maandag - zondag

• Het hoofdapparaat past de instelling toe die daarop is gemaakt. De instellingen van de subapparaten hebben geen invloed op connect copy.

• In de functie Connect Copy zullen de wekelijkse timercodes op het subapparaat worden uitgeschakeld.