Specifikationer

Detta avsnitt omfattar maskinens elektriska specifikationer och maskinspecifikationer, inklusive information om dess tillval.

Komponent

Specifikationer

Upplösning

600 × 600 dpi

Utskriftshastighet

Typ 1:

• Färg: 55 spm

• SV/V: 60 spm

Typ 2:

• Färg: 70 spm

• SV/V: 75 spm

(A4bild, 81/2 " bild 11 "bild normalt papper)

Utskriftshastigheten beror på maskinen. Kontrollera vilken maskintyp du har. Se Handbok för allmänna inställningar.

Gränssnitt

Standard:

• Ethernet-gränssnitt (100BASEbildTX / 10BASEbildT)

• USB 2.0-gränssnitt

Tillval:

• Giga Ethernet-gränssnitt (1000BASEbildTX, 100 BASEbildTX, 10 BASEbildT)

• IEEE 1284-parallellgränssnitt

Använd en 36bild-polig skrivarkabel av standardtyp, inte längre än 3 meter (10 ft).

• IEEE 802.11a/b/g or IEEE 802.11 b/g trådlöst LAN-gränssnitt

• Bluetooth-gränssnitt

Nätverksprotokoll

IPv4, IPv6, IPX/SPX, AppleTalk

Skrivarspråk

Standard: PCL 6/5c, RPCS

Tillval: PostScript 3, PDF

Fonter

PCL 6/5c:

Monotype Imaging 35 Intellifonter, 10 TrueType-fonter, 13 Internationella fonter.

PostScript 3:

136 fonter (Typ 2:24, Typ 14:112)

Minne

1,5 GB

Hårddisk

Lagringskapacitet: 320 GB

USB-gränssnitt (standard)

• Operativsystem som stöds:

Windows Me / 2000 / XP / Vista, Windows Server 2003 / 2003 R2, MacOS 10.3.3 eller senare

• Sändningsspecifikation

USB 2.0 Standard

• Anslutningsbar enhet:

Enheter som uppfyller USB 2.0 Standard

Obs

• Vid bruk av Mac OS ska endast USB-gränssnittet av standardtyp användas. Det extra USB-gränssnittskortet stöds ej.

• När USB-gränssnittet (standard) används med Mac OS 10.3.3 stöds USB 2.0.

• Vid bruk av USB-gränssnittet (Standard) med Windows Me, ska USB Printing Support installeras. Windows Me stödjer endast USB 1.1 hastighet.