Skriva ut med en virtuell skrivare

För att skriva ut direkt från en virtuell skrivare tilldelar du utskriftskommandot till den virtuella skrivaren. Innan du skriver ut första gången ska du ange vilken virtuell skrivare du vill använda.

1Logga in på Web Image Monitor i administratörsläge.

Se "Använda Web Image Monitor", Handbok för nätverk för närmare information om användarnamn och lösenord.

2Klicka i menyfältet på [Konfiguration] och sedan på [Grundinställningar för skrivare] i kategorin "Skrivare".

3Välj [Aktiv] i fältet [Virtuell skrivare] och klicka sedan på [OK].

4Skicka ett kommando från datorn.

lpr

C:\>lpr -S "printer's IP address" [-PVirtual Printer Name] [-ol] \path name\file name

rcp

c:> rcp [-b] \path name\file name [\path name\file name...] printer's host name:["Virtual Printer Name"]

ftp

ftp> put \path name\ file name [Virtual Printer Name]