Bekräfta en konfiguration för virtuell skrivare

Följ denna procedur för att bekräfta en virtuell skrivarkonfiguration.

1Starta Web Image Monitor.

Se "Använda Web Image Monitor", Handbok för nätverk för närmare information om användarnamn och lösenord.

2Klicka i menyfältet på [Konfiguration] och sedan på [Inställningar för virtuell skrivare] i kategorin "Skrivare".

En lista över tillgängliga virtuella skrivare visas.

3Markera den virtuella skrivare vars konfigurationsdetaljer du vill ändra, klicka sedan på [Detaljer].

En konfigurationslista för den valda virtuella skrivaren visas.

Obs

• [Detaljer] visas inte om du loggar in på Web Image Monitor som administratör. För att bekräfta en virtuell skrivarkonfiguration klickar du på [Ändra].

• Om den virtuella skrivarfunktionen inte är aktiverad kommer listan över tillgängliga virtuella skrivare inte att visas. Se Web Image Monitor Hjälp för närmare information om hur du aktiverar den virtuella skrivarfunktionen.