Ändra en konfiguration för virtuell skrivare

Följ denna procedur för att ändra en virtuell skrivarkonfiguration.

Viktigt

• För att ändra en virtuell skrivares konfiguration måste du ha Administratörsrättighet. Logga in med ett konto som har Administratörsrättighet.

1Logga in på Web Image Monitor som administratör.

Se "Använda Web Image Monitor", Handbok för nätverk för närmare information om användarnamn och lösenord.

2Klicka i menyfältet på [Konfiguration] och sedan på [Inställningar för virtuell skrivare] i kategorin "Skrivare".

En lista över tillgängliga virtuella skrivare visas.

3Markera den virtuella skrivare vars konfiguration du vill ändra, klicka sedan på [Ändra].

4Ändra konfigurationen efter behov.

5Klicka på [OK].

Obs

• Se Web Image Monitor Hjälp för närmare information om konfiguration av en virtuell skrivare.