Ta bort Lagrade utskriftsfiler

1Tryck på [Skrivare] för att öppna Skrivarskärmen.

2Tryck på [Utskriftsjobb].

En lista över utskrifter lagrade i maskinen visas.

3Tryck på [Jobblista, lagrade jobb].

En lista visas med Lagrade utskrifter som finns lagrade i maskinen.

Vissa utskriftsjobb visas eventuellt inte, beroende på säkerhetsinställningarna.

4Välj den fil du vill ta bort och tryck på [Ta bort].

Ett bekräftelsefönster visas för borttagningen.

Om du ställt in lösenord i skrivardrivrutinen anger du lösenord för att radera.

Om du har valt flera filer och vissa av dessa kräver ett lösenord, skrivs de filer ut som motsvarar det angivna lösenordet och de filer som inte kräver något lösenord. Antalet filer som ska tas bort visas på bekräftelseskärmen.

Be din filadministratör om hjälp om du har glömt ditt lösenord.

5Tryck på [Ja] för att ta bort filen.

Vald fil raderas.

Om du inte vill ta bort filen trycker du på [Nej].

Obs

• Om du markerar flera filer visar bekräftelsefönstret det totala antalet filer som ska raderas.