Windows 2000 - USB

Viktigt

• För att installera en skrivardrivrutin måste du ha ett konto med rättighet att administrera skrivare. Logga in som Administratör.

Första gången USB används startas Guiden Ny maskinvara funnen, USB Printing Support installeras automatiskt.

Om skrivarens drivrutin redan är installerad och plugbildandbildplay är aktiverat, visas ikonen för skrivaren som är kopplad till "USB"-porten i fönstret [Skrivare].

Skrivardrivrutinerna kan installeras från cd-skivan som medföljer denna maskin.

Om skrivardrivrutinen inte redan är installerad, följ skrivarens plugbildandbildplay-instruktioner för att installera den från den medföljande cd-skivan.

1Koppla maskinen till datorn med en USB-kabel.

Se till att USB-kabeln sitter ordentligt.

2I dialogrutan [Guiden Ny maskinvara] klickar du på [Sök efter en lämplig drivrutin för enheten (rekommenderas)], klicka sedan på [Nästa >].

3Markera rutan [Ange plats] och klicka sedan på [Nästa >].

4Sätt i cd-skivan i cd-romenheten.

När autostartprogrammet börjar klickar du på [Avsluta].

För att avaktivera automatisk installation, tryck på vänster [Shift]-tangent när du sätter in cd-skivan i enheten och håll ned den tills datorn har läst färdigt från cd-skivan.

5Ange sökvägen till skrivardrivrutinernas källfiler.

Om cd-enheten är enhet D, finns källfilerna på följande sökväg:

• RPCS

D:DRIVERSRPCSXP_VISTA(Language)DISK1

• PCL 5c (för färgutskrifter)

D:DRIVERSPCL5CXP_VISTA(Language)DISK1

• PCL 6

D:DRIVERSPCL6XP_VISTA(Language)DISK1

• PostScript 3

D:DRIVERSPSXP_VISTA(Language)DISK1

6Kontrollera skrivardrivrutinens sökväg och klicka sedan på [OK].

7Klicka på [Nästa >].

8Klicka på [Slutför].

Om skrivardrivrutinen redan finns installerad och plug and play är aktiverat, visas ikonen för skrivaren som är ansluten till "USB001"-porten i fönstret [Skrivare].

Obs

• Siffran efter "USB" varierar beroende på hur många skrivare som är anslutna till datorn.