Windows Me - USB

Viktigt

• Installation via USB kan inte göras under Windows 95 / 98. Uppgradera till Windows Me eller senare.

• Ladda ner USB Printing Support och skrivardrivrutinen för Windows Me från leverantörens webbplats.

Om skrivarens drivrutin redan är installerad och plugbildandbildplay är aktiverat, visas ikonen för skrivaren som är kopplad till "USB"-porten i fönstret [Skrivare].

1Ladda ner USB Printing Support från leverantörens webbplats.

Använd sökfunktionen till att hitta modellens namn och ladda sedan ner USB Printing Support från leverantörens webbplats.

Spara den på en plats där du enkelt kan hitta den.

2Ladda ner skrivardrivrutinen från tillverkarens webbplats och extrahera den sedan.

Extrahera drivrutinen till en plats där du enkelt kan hitta den.

3Koppla maskinen till datorn med en USB-kabel.

Se till att USB-kabeln sitter ordentligt.

Om USB Printing Support redan finns installerad på datorn går du vidare till steg 9.

4I dialogrutan [Guiden ny maskinvara] klickar du på [Installera från en lista eller angiven plats (avancerat)] och sedan på [Nästa >].

5Markera rutan [Ange en plats:] och klicka sedan på [Bläddra...].

Dialogrutan [Sök mapp] visas.

6Ange sökvägen till USB Printing Support och klicka sedan på [Nästa >].

7Kontrollera platsen och klicka på [Nästa >].

USB Printing Support installeras.

8Klicka på [Slutför].

Om skrivarens drivrutin redan finns installerad aktiveras plug and play, ikonen för skrivaren som är ansluten till "USB001"-porten tillfogas i fönstret [Skrivare].

9Installera skrivarens drivrutin. Klicka på [Installera från en lista eller angiven plats (Avancerat)] och sedan på [Nästa >].

10Markera rutan [Ange en plats:] och klicka sedan på [Bläddra...].

Dialogrutan [Sök mapp] visas.

11Ange sökvägen till skrivardrivrutinens källfiler och klicka på [Nästa >].

12Kontrollera platsen och klicka på [Nästa >].

Guiden Lägg till skrivare startar.

13Klicka på [Slutför].

Installationen är slutförd. Om den har utförts med framgång visas ikonen för skrivaren som är ansluten till "USB001"-porten i fönstret [Skrivare].

Obs

• Siffran efter "USB" varierar beroende på hur många skrivare som är anslutna till datorn.

• Du behöver inte installera USB Printing Support på nytt om du ansluter en annan maskin via USB- gränssnitt när USB Printing Support är installerat.

• Om skrivardrivrutinen inte är installerad följer du, efter installation av USB Printing Support, skrivarens plugmellanslagandmellanslagplay-anvisningar.