Ställa in Tjockt papper, Tunt papper eller OH-film med Kontrollpanelen

Följ nedanstående procedur för att ställa in maskinen via kontrollpanelen när du laddar extra tjockt eller tunt papper, eller OH-film i sidofacket.

Viktigt

• Följande procedurer gäller inte om du väljer [Drivrut./Kommando] från [Inställning för sidofack, prioritet] i [System] under [Skrivarinställningar] (se Handbok för allmänna inställningar). Ställ då in pappersformat med hjälp av skrivarens drivrutin.

• Om du väljer [Maskininställningar] från [Inställning för sidofack, prioritet] i [System] under [Skrivarinställningar] (se Handbok för allmänna inställningar), har inställningarna som görs på kontrollpanelen företräde framför de som görs i skrivarens drivrutin.

• Om skrivardrivrutinen inte används, väljer du [Maskininställningar] från [Inställning för sidofacket, prioritet] i [System] under [Skrivarinställningar] (se Handbok för allmänna inställningar). Ställ in pappersformatet med kontrollpanelen.

• När du skriver ut på OH-film, papper tunnare än 66.0 g/m2 (ca 18 lb.) eller papper på 101 g/m2 (ca 26 lb.) eller tyngre behöver du ange typ och format för papperet med Kassettpprinställningar i menyn Användarverktyg. Mer information om Kassettpprinställningar finns i Handbok för allmänna inställningar.

• Använd inte färgad OH-film vars överdrag lätt kan smälta.

• Använd A4 när du skriver ut på OH-filmbild eller 81/2 " bild 11 " bild, papperformat och ange dess storlek.

1Tryck på [Användarverktyg/Räknare] på kontrollpanelen.

Bild på tangenten Användarverktyg/Räknare

2Tryck på [Systeminställningar].

3Tryck på fliken [Kassettpprinställningar].

4Tryck på [bildNästa] för att bläddra genom listan.

5Tryck på [Papperstyp: Sidoinmatningsfack].

Bild av användarpanelskärm

6Välj rätt poster beroende på vilken papperstyp du vill ställa in.

Tryck på [OH-film] i fältet [Papperstyp] när du laddar OH-film.

Bild av användarpanelskärm

Tryck på [Visa ej] i fältet [Papperstyp] och sedan på [Tjockt papper 1], [Tjockt papper 2], [Tjockt papper 3] eller [Tunt papper] i fältet [Papperstjocklek] när du laddar tjockt eller tunt papper.

Bild av användarpanelskärm

7Tryck på [OK].

Den valda papperstypen visas nu.

8Tryck på [Användarverktyg/Räknare].

Startskärmen visas.

Obs

• Utskrift på avvikande papper, såsom tjockt papper, tunt papper eller OH-film, kan gå långsammare än på vanligt papper.

• De gjorda inställningarna fortsätter gälla tills de återställs. Var noga med att återställa inställningarna för nästa användare när du skrivit ut på OH-film eller tjockt eller tunt papper.

• Sidoinmatningsfacket kan inte användas när brett stormagasin är installerat. För information om Papperstyp: Stormagasin, se Handbok för allmänna inställningar, .

• Mer information om inställning av skrivardrivrutiner finns i skrivardrivrutinens hjälpfunktion.