Når autentiseringskjermbildet vises

Denne delen forklarer autentiseringsskjermbildet.

Viktig

Hvis Grunnleggende autentisering, Windows-autentisering, LDAP-autentisering, eller Integrasjonsserverautentisering er aktivert, vil autentiseringsskjermbildet bli vist på skjermen. Maskinen blir bare mulig å bruke etter at du har angitt ditt eget brukernavn og passord for innlogging. Hvis Brukerkodeautentisering er aktivert, kan du ikke bruke maskinen før du har lagt inn brukerkoden.

Hvis du kan bruke maskinen, er du logget inn. Når du ikke kan bruke maskinen, er du logget av. Etter å ha logget inn på maskinen, må du sørge for å logge ut for å hindre uautorisert bruk.

Beslektede emner

Brukerkodeautentisering (fra kontrollpanelet)
Brukerkodeautentisering (fra en skriverdriver)
Innlogging (fra kontrollpanelet)
Logge ut (fra kontrollpanelet)
Innlogging (ved hjelp av en skriverdriver)
Innlogging (med Web Image Monitor)
Logge ut (med Web Image Monitor)