Hopp over overskrift
HåndbøkerInnholdForrigeNesteHjelp

Innlogging (fra kontrollpanelet)

Dette avsnittet forklarer fremgangsmåten for å logge inn på maskinen når Grunnleggende autentisering, Windows-autentisering, LDAP-autentisering eller Integrasjonsserverautentisering er stilt inn.

1. Trykk på [Logg inn].

Illustrasjon av brukerpanelet

2. Legg inn et brukernavn for innlogging, og trykk deretter på [OK].

Illustrasjon av brukerpanelet

3. Legg inn et passord for innlogging, og trykk deretter på [OK].

Illustrasjon av brukerpanelet

Når brukeren er autentisert, vil skjermen for funksjonen du bruker vises.

Merk