Forenklet skjermbilde

Dette avsnittet viser hvordan du skifter til det forenklede skjermbildet.

Når du trykker på tasten [Forenklet skjermbilde], vil skjermen endres fra utgangsskjermbildet til forenklet skjermbilde.

Bokstavene og tastene som vises er større, noe som gjør dem lettere å bruke.

Illustrasjon av tasten for Forenklet skjermbilde.

Eksempel på et forenklet skjermbilde

Denne illustrasjonen viser kopifunksjonens forenklede skjermbilde.

Skjermbildeillustrasjon av brukerpanelet med nummererte bildetekster

1. [Tastefarge]

Trykk her for å øke kontrasten i skjermbildet ved å endre fargen på tastene.

Dette kan bare gjøres i det forenklede skjermbildet.