Een e-mailbestemming registreren

In dit gedeelte wordt beschreven hoe u een e-mailbestemming registreert.

1. Druk op [Systeeminstellingen].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2. Druk op [Beheerdertoepas.].

3. Druk op [Adresboekmanagement].

4. Controleer of [Programmeren/Wijzigen] geselecteerd is.

5. Selecteer de naam van wie u het e-mailadres wilt vastleggen.

Druk op de naamtoets of voer het geregistreerde nummer met de cijfertoetsen in.

6. Druk op [E-mail].

7. Druk op [Wijzigen].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

8. Voer het e-mailadres in.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

9. Druk op [OK].

10. Selecteer [E-mail / Internet faxbestemming] of [Alleen Internet faxbestemming].

Als [E-mail / Internet faxbestemming] is opgegeven, worden geregistreerde e-mailadressen weergegeven in de weergave van internetfaxadressen en in de weergave van e-mailadressen in het scherm met faxfuncties en in de adresweergave in het scherm met scannerfuncties.

Als [Alleen Internet faxbestemming] is opgegeven, worden geregistreerde e-mailadressen alleen weergegeven in de weergave van internetfaxadressen in het scherm met faxfuncties.

11. Als u internetfax wilt gebruiken, geeft u op of u "Verzenden via SMTP-server" wilt gebruiken.

12. Druk op [OK].

13. Druk op [Afsluiten].

14. Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].