Onderhoud

Dit gedeelte beschrijft de gebruikersinstellingen in het menu Onderhoud onder Printereigenschappen.

Standaardinstellingen worden vetgedrukt weergegeven.

Lijst-/Testafdruk beveiligd

U kunt het menu [Lijst- / Testafdruk] beveiligen.

De standaardinstelling is Uit.

Alle tijdelijke afdruktaken verwijderen

U kunt alle afdruktaken verwijderen die tijdelijk in het apparaat zijn opgeslagen.

Alle opgeslagen afdruktaken verwijderen

U kunt alle afdruktaken verwijderen die in het apparaat zijn opgeslagen.

Grafische vierkleurenmodus

• Tekst prioriteit

Gebruik de optimale CMYK-tonercombinatie voor het afdrukken van tekst.

• Fotoprioriteit

Gebruik de optimale CMYK-tonercombinatie voor het afdrukken van foto's.

De standaardinstelling is Fotoprioriteit.