De gebruikersparameters wijzigen

In dit gedeelte wordt beschreven hoe u parameters instelt.

1. Druk op [Faxeigenschappen].

2. Druk op [Oorspr. Inst.].

3. Druk op [Parameterinstelling].

4. Selecteer het schakelaarnummer dat u wilt wijzigen.

5. Selecteer het bitnummer dat u wilt wijzigen.

Wanneer het bitnummer wordt ingedrukt, schakelt de huidige waarde tussen 1 en 0.

Herhaal vanaf stap 5 om nog een bitnummer voor dezelfde schakelaar te wijzigen.

6. Druk op [OK].

Om deze instellingen te annuleren, drukt u op [Annuleren]. Het display keert terug naar dat van stap 4.

7. Herhaal stap 4 tot stap 5 om de schakelaarinstellingen te wijzigen.

8. Nadat alle instellingen zijn voltooid, drukt u op [Afsluiten].

9. Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].